Люля-кебаб


Для приготування люля-кебаба нам знадобляться:


- Баранина - 1 кг

- Сало - 250 гр

- цибуля - 4 шт

- Чорний перець (мелений) - 1 чайна ложка

- Курдючний жир - 300 гр

- Базилік - 1 чайна ложка

- Сіль - 1 чайна ложка


приготування:

1. Попередньо зважені на вагах від Vilgrand м'ясо, сало і цибулю наріжте великими шматками.

2. Пропускаємо подрібнені інгредієнти через м'ясорубку від Vilgrand

3. Далі додаємо сіль, перець і базилік, і замішуємо. Місити фарш потрібно як тісто не менше 8-10 хвилин.

4. Потім цю суміш потрібно відбити. Кидайте його об стіл, перевертайте, знову кидайте (не менше 10 хвилин). Залиште фарш в холодильнику на 1 годину.

5. Залишившеся сало наріжте шматочками завдовжки 4 см, товщиною 1 см. Руками, змоченими в теплій воді, обліпить шампури фаршем. Кебаб повинен бути довжиною десь 12 см. Потім нанизуйте сало і обліплюють другу частину. Сильно утискайте фарш, на ньому повинні залишитися сліди пальців.

6. Смажте в добре прогрітій шаличницi від Vilgrand 10-15 хвилин з закритим кожухом

КУПУЙТЕ НАШI ТОВАРИ ТУТ